Voluit leven in Balans

Ben je klaar om jezelf op nummer 1 te zetten en je leven voluit te leven?

In 3 maanden help ik jou een basis te creëren waar je voluit kan leven in balans.  Een leven waar je jezelf op 1 zet, rust ervaart en ontspannen bent. 

Dit programma is voor jou lieve vrouw. Samen gaan we  een leven creëren waarin je meer tijd hebt voor jezelf, beter om kan gaan met de drukte van alles moeten en de vele verplichtingen. Je krijgt een leven met meer energie en leert prioriteit stellen voor de echt belangrijke dingen. 

back in balance coaching

In jezelf geloven is essentieel voor blijvende verandering en een gelukkig leven

back in balance coaching

Herken je dit?

vlindertje transparant

Je voelt je constant vermoeid en je concentratie wordt steeds slechter. Je vergeet veel en daar voel je je dan ontzettend schuldig over. Je verlangt naar een leven met meer energie waardoor je scherper bent, je dagen fijn doorkomt en meer kunt genieten en het leven je weer toelacht.

vlindertje transparant

Je hebt een enorm verantwoordelijkheidsgevoel en doet alles voor iedereen omdat je het heel moeilijk vindt om nee te zeggen. Je cijfert jezelf volledig weg.

vlindertje transparant

Je bent bang wat anderen van je vinden en je hebt daardoor het gevoel het nooit goed te doen. Je hebt soms moeite om de verbinding met familie, vrienden of collega’s te maken en past jezelf altijd aan aan de ander.

vlindertje transparant

Je voelt de druk van de maatschappij heel erg. Of dit nu komt door werk, familie, vrienden of (social) media, je hebt het idee overal aan te moeten voldoen en mee te kunnen terwijl dit niet goed voelt.

vlindertje transparant

Je hebt regelmatig last van de angst het verkeerd te doen, je hebt negatieve overtuigingen over jezelf en vindt dat persoonlijke ontwikkeling niet voor jou is weggelegd. Je voelt je inmiddels zo gestrest dat je bang bent om in een burn-out te raken of hebt helaas een burn-out.

vlindertje transparant

Je verwerkt prikkels heel slecht, zeker als je veel stress ervaart of heel moe bent. Je vermoedt of weet dat je HSP bent alleen weet je nog niet goed hoe je hiermee om moet gaan.

Het kan echt anders

De maatschappij vraagt ontzettend veel van ons, en niet altijd ten goede. We worden overladen met hoe het zou moeten terwijl dat voor veel mensen niet realistisch is. Maar omdat we vaak niet weten hoe het anders moet, en we toch willen voldoen aan dat wat anderen van ons verwachten gaan we erin mee. Wat resulteer in vermoeidheid, stress en zelfs burn-out tot gevolg. 

Ieder mens is anders en heeft andere behoeftes. Het is dus helemaal niet aan te raden om je aan te passen aan hoe anderen het doen of verwachten. Daarmee verlies je alleen maar jezelf en wat jij belangrijk vindt in het leven. Als je goed naar jezelf luistert en doet wat jou gelukkig maak dan kun je veel relaxter leven leiden. Jouw leven, jouw voorwaarden. 

Volg het pad van jouw dromen, niet de snelweg van andermans verwachtingen

Het is ook voor jou mogelijk voluit te leven

Jarenlang heb ik mij heel vermoeid gevoeld, en soms met tijden nog steeds. Maar door steeds beter naar mezelf en vooral mijn lichaam te luisteren, weet ik inmiddels precies wat ik nodig heb om weer in balans te komen. 

Dit heb ik niet van de ene op de andere dag geleerd. Vaak heb ik mij afgevraagd hoe het anders kon, om vervolgens het  internet af te speuren naar meer  informatie. Ik probeerde van alles om mijn leven een andere wending te geven, maar op eigen houtje kwam ik gewoon niet verder. 

Als ik wilde dat er in basis echt iets zou veranderen dan had ik professionele hulp nodig. En zo ben ik aan de slag gegaan met een coach. 

Stap voor stap ben ik erachter gekomen wat mij energie kost en vooral hoe ik dat kan ombuigen en ik weer energie krijg. Elk subtiel signaal van mijn lichaam kan ik steeds beter oppikken en daar actie op ondernemen. Stap voor stap kreeg ik steeds meer grip op mijn leven en ging ik voluit leven.

Tijdens mijn programma leer ik vrouwen om weer het leven te gaan leiden waar ze naar verlangen en onder hun eigen voorwaarden. Ik geloof dat dit voor elke vrouw mogelijk is. Je hoeft niet jaren te piekeren en verlangen hoe het anders kan. Dit kan nu! Ik leer je concrete stappen zodat je je steeds meer jouw droomleven kan gaan leven. 

back in balance coaching

Het programma

In 3 maanden ga ik je helpen om meer rust te gaan ervaren en werken we naar meer energie en meer grip op je leven. Ik help je om terug te keren naar jezelf en de basis goed neer te zetten. Zodat je voluit in balans gaat leven!

Samen gaan we kijken naar de oorsprong van jouw overtuigingen. We gaan onderzoeken waar jouw energie van leegloopt en welke prikkels jouw volledig uitputten. Zodra we dat weten gaan we de boel lekker opruimen en gaan we de nieuwe jij neerzetten. Een vrouw, vol vertrouwen in zichzelf, haar eigen waarheid te spreekt en vol energie van het leven geniet. 

Na het programma weet je precies wat je valkuilen zijn. Kan je deze voorkomen en als ze er wel zijn weet je dit om te buigen naar iets positief. Je weet wat je moet doen om jezelf weer in de juiste balans te krijgen. Tegenslagen zullen er altijd zijn maar je zal hier veel beter mee om kunnen gaan en sneller van kunnen herstellen. 

back in balance coaching

Voor wie is dit programma geschikt

Dit programma is voor vrouwen die verlangen naar een leven met meer energie en zich daar volledig voor willen inzetten. Je bent niet langer oké met een prima zesje. Je voelt aan alles dat je nu in actie wilt komen om jezelf weer op nummer 1 te zetten. 

Dit programma is geschikt voor jou als: 

vlindertje transparant

je aan alles voelt dat je klaar bent met een leven waar je moe en energieloos voelt en met beide handen de kans wilt aangrijpen om dit te veranderen.

vlindertje transparant

je er klaar mee bent om jezelf weg te cijferen omdat anderen dat van jou verwachten

vlindertje transparant

De overprikkeling je compleet uit put en je het zat bent dat dit jouw dag bepaald

vlindertje transparant

je klaar bent met alleen aanrommelen en je dit proces niet langer alleen wilt doen. Je hebt behoeften aan concrete hanvatten en persoonlijke begeleiding. je bent positief ingesteld en klaar voor persoonlijke ontwikkeling

Aan jezelf werken is geen doel, maar een proces dat je hele leven doorgaat. Het maakt niet uit hoe het duurt, je hebt alle tijd van de wereld.

- Louise Hay -

Praktische informatie

vlindertje transparant

Het coachtraject duurt 3 maanden en daarin ben ik je persoonlijke coach om je te helpen met het creëren van een leven waar je voluit kan leven.

vlindertje transparant

We starten met kick off van 1,5 uur. Tijdens deze kick off gaan we samen kijken waar je vastloopt en stellen we doelen waar we de komende 3 maanden aan gaan werken

vlindertje transparant

Daarna volgen er 4 1-op-1 sessie via Skype of Zoom. Tijdens deze coach sessies bespreken we jouw voortgang.

vlindertje transparant

Een werkboek met opdrachten die verder helpen naar een leven in balans.

Investering

De investering voor dit 3 maanden programma is € 1.199,- inclusief BTW. Je kunt dit bedrag in 1x betalen maar het kan ook in 3 termijnen van € 400,- inclusief btw.

back in balance coaching

Veelgestelde vragen

Het programma kan starten wanneer jij dat wil. Meld je hier direct aan en ik neem contact met je op!  

De investering voor dit 3 maanden programma is € 1.119,- inclusief BTW. Je kunt dit bedrag in 1x betalen maar het kan ook in 3 termijnen van € 400,- 

Dit programma is voor vrouwen die veel stress ervaren, zich futloos en overprikkeld voelen en snakken naar verandering. De vrouw die de regie terug wil nemen over haar leven en zichzelf weer op nummer 1 zet! 

Dit programma is voor vrouwen die de grip op hun leven weer terug willen krijgen. Vrouwen die veel stress ervaren, bang zijn voor een burn-out of hier helaas al in zitten. En voor vrouwen die denken, of misschien al weten, dat ze hoogsensitief (HSP) zijn en niet weten hoe ze met een goede manier met hun HSP om moeten gaan. 

Mijn programma is voor vrouwen die weer energie willen ervaren, patronen willen doorbreken en een leven willen waarin ze gelukkig en in balans zijn.  

De Kick-off sessie zal via Zoom/Skype plaatsvinden. De overige coachsessies mag jij bepalen. Dit kan online via Zoom/Skype maar als je het prettiger vindt om face-to-face af te spreken dan maken we er een wandelsessie van. Ik woon in Hilversum vlakbij mooie natuur waar de wandelsessie plaats zal vinden. We maken hier apart een afspraak over. 

Het werkboek blijft levenslang beschikbaar.

Heel begrijpelijk dat je het spannend vindt om deze investering te doen. Zelf heb ik ook altijd moeite gehad om zoveel in mezelf te investeren. Ik liep te dubben wel/niet, wel/niet en heel vaak heb ik besloten om een programma niet te gaan volgen. Financieel een geruststelling maar hoe zat het mijzelf? Ik zat nog steeds in hetzelfde schuitje. Moe, futloos, overprikkeld. Mijn negatieve overtuigingen werden alleen maar sterker en er veranderde he-le-maal NIKS. 

Sinds ik ben gaan investeren in mezelf ben ik gegroeid als mens. Ik ken mijn valkuilen, weet waar mijn grenzen liggen en weet precies waar ik energie van krijg. Dit had ik met aanmodderen nooit kunnen bereiken. En alles wat ik uit die coaching heb gehaald neem ik mijn leven lang mee. 

Een coach ondersteunt je gedurende het coachtraject en zorgt dat je actief bezig blijft je ontwikkeling en de verandering die je graag wilt. 

Dus draai het eens om. In plaats van “het is duur ik doe het niet” naar: Na deze investering kan ik het leven leiden waar ik zo naar verlang. 

Ik heb jaren als HR Adviseur gewerkt en ik was toen verantwoordelijk voor verzuim, gezondheid en preventie. In al die jaren heb ik veel collega’s mogen begeleiden tijdens hun re-integratie of ze gecoacht om uitval te voorkomen. Tijdens deze periode heb ik veel collega’s gecoacht bij (preventie van) stress klachten of gedurende hun burn-out. 

Ik ben een betrokken coach die het beste in jou naar boven wil halen. Ik heb een sterke intuïtie waardoor ik haarfijn aanvoel wat er nodig is. Tevens ben ik analytisch en kan ik snel verbanden leggen. Ik laat je in je waarde, spiegel waar nodig maar ben ook je grootste cheerleader tijdens deze verandering. Ik help je om je leven voluit in balans te gaan leven!

Scroll naar boven