Prikkelsessie

Je voelt aan alles dat je verandering wilt in je leven. Je snakt naar meer rust en meer tijd voor jezelf. Je bent klaar met alle ballen omhoog houden en de vele prikkels die je steeds weer moet verwerken. Je voelt je regelmatig  futloos. Dit wil je niet langer!

Tijdens onze prikkelsessie gaan we samen kijken naar wat er anders kan. Je krijgt direct inzicht in jouw grootste energievreter en je eigen overtuigingen. Samen zorgen we ervoor dat je meer helderheid ervaart en een opgeruimd hoofd hebt. En, niet onbelangrijk, krijg je actiepunten om meer rust te ervaren. 

back in balance coaching

Je hoeft niet de hele weg te zien om de eerste stap te zetten

Deze sessie is voor jou als

vlindertje transparant

Je regelmatig overprikkeld voelt en niet goed weet hoe je moet ontspannen

vlindertje transparant

Altijd alles in het teken staat van anderen en jezelf volledig wegcijfert en je het moeilijk vindt om voor jezelf te kiezen

vlindertje transparant

Je vermoedt of weet dat je HSP bent en je eigenlijk nog niet goed weet wat je hiermee moet en je opzoek bent naar praktische handvatten.

vlindertje transparant

Je moeite hebt om verbinding te maken met collega’s, vrienden, familie en je het gevoel hebt altijd jezelf te moeten aanpassen.

vlindertje transparant

Je hebt regelmatig angsten, onzekerheden en belemmerende gedachten ervaart die je tegenhouden om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen. Je ervaart veel stress en bent bang uit te vallen op het werk door een burn-out. Of misschien ben je inmiddels al uitgevallen op het werk en ervaar je nu onvoldoende hulp of ondersteuning.

vlindertje transparant

Je verlangt naar een ander leven met meer energie, zodat van het leven kunt genieten en je weet precies weet wat je durft en bij je past.

back in balance coaching

Dit levert je onze sessie op

Na ons gesprek voel je de energie weer stromen waardoor je meer vertrouwen hebt in jezelf. Ik geef je tips en advies hoe je verder kunt, je goed voor jezelf gaat zorgen en je aan de verandering kunt beginnen waar je zo naar verlangt. Alleen als je zelf in beweging komt kan er iets gaan veranderen en ik help je graag om de eerste stapjes te zetten. 

Samen hebben we een open en eerlijk gesprek over wat je bezighoudt en wat je wilt veranderen. Samen pakken we de pijnpunten aan en maken we een stappenplan waar je verder mee kan. Want kleine stappen maken een groot verschil.

De deur naar geluk gaat naar binnen open

Hoe ziet onze sessie eruit

Om onze afspraak zo goed mogelijk te benutten stuur ik je op voorhand een vragenlijst op. Op deze manier krijg ik vast een beeld van jou en waar je op dit moment in je leven bent. 

Het gesprek duurt 1,5 uur en kan zowel online of als wandelsessie plaatsvinden. Het doel van ons gesprek is dat we tot een concreet stappenplan komen. Een stappenplan waarmee je dichterbij jezelf komt te staan en weet waar je energie van krijgt.Je vindt bij mij een luisterend oor als je je futloos voelt en veel stress ervaart en je weer geïnspireerd en geactiveerd wilt worden. Maar ook als je juist overprikkeld bent, je een groot verantwoordelijkheidsgevoel hebt, en meer rust wilt ervaren. NIet alleen omdat ik veel zelf heb ervaren maar ook omdat ik er energie van krijg om jou daadwerkelijk verder te helpen. Samen gaan we ervoor zorgen dat jij weer op de goede manier geprikkeld wordt. 

Ik kan niet wachten om je te gaan helpen! 

back in balance coaching

Wil je een prikkelsessie met mij?

Super leuk! Ik luister met veel liefde. Je kunt een mail sturen naar: info@backinbalancecoaching.nl en dan maken we samen een afspraak. Jouw investering voor dit gesprek is: € 149,- inclusief BTW. 

Scroll naar boven