Referenties van klanten

Wil je meer weten over mij en mijn werkwijze? Lees dan de lieve woorden van de mensen waarmee ik gewerkt heb. 

Maakt dit je enthousiast en wil je ook met mij samenwerken? Vul dan het contactformulier in of mail naar info@backinbalancecoaching.nl.

Liefs,
Eveline

back in balance coaching

’’

Eveline is kundig, professioneel en weet de juiste snaren te raken om iemand te laten groeien. Ze werkt vanuit een veilige/vertrouwelijke basis, waardoor ik me direct op mijn gemak voelde. Dit stimuleert de samenwerking en de mogelijkheden om te groeien. Eveline coacht en stelt de juiste vragen waardoor je zelf gaat nadenken en met een oplossing komt. Uiteraard denkt Eveline hierin mee en neemt de regie als dat nodig is. Eveline is gemakkelijk in omgang en open. Ze creëert een basis die belangrijk is om te jezelf te kunnen verbeteren. Het is een proces waar je samen in gaat. Doe je dit samen met Eveline, dan heb je garantie op succes!

mart

- Mart van de Veen

In de 2 jaar dat Eveline en ik samen hebben gewerkt, heb ik haar leren kennen als een oprechte, geïnteresseerde en zeer professionele dame. Waar wij in het begin aan elkaar moesten wennen – hebben we eerlijk aan elkaar toegegeven – mis ik haar nu nog elke dag. Eveline heeft een grote dosis inlevingsvermogen. Aan een blik heeft ze genoeg. Ze is iemand die echt luistert, vragen stelt zonder zelf in te vullen en je altijd in je waarde laat. Dit betekend echter niet dat ze de nodige “confrontatie” uit de weg gaat. Ze houdt je een spiegel voor en laat je anders naar zaken kijken. Alles om vervolgens ook stappen te nemen (in jouw eigen tempo). 

Ik zou haar dan ook aan iedereen aanraden, omdat Eveline de formule heeft gevonden om liefde te combineren met power. En ze met haar jaren achtergrond in de HR echt weet waar ze het over heeft.

janne

- Janne Koel

Eveline heeft mij begeleid tijdens een moeilijke periode in mijn leven. Eind 2018 kwam het nieuws dat mijn moeder ongeneeslijk ziek was. Een enorme klap voor ons beide. Ik had een goede band met mijn moeder en geen broers of zussen, dus nam een groot deel van de zorg op mij. Door alle stress die daarbij kwam kijken, en het verdriet natuurlijk, belandde ik in een burn-out. Het lukte me niet meer om alle ballen hoog te houden: een fulltime baan, de zorg voor mijn moeder en een plotselinge verhuizing. Gelukkig heb ik een hele fijne werkgever en kwam ik zo terecht bij Eveline. 

In het begin voelde ik veel weerstand bij mezelf. Ik was in die periode constant ontzettend moe en overprikkeld en kon eenvoudige taken amper uitvoeren. De gesprekken kostten me dan ook veel energie. Mensen die mij goed kennen weten: ik kan behoorlijk koppig zijn. Ik neem niet zomaar iets van iemand aan. Toch lukte het Eveline om tot mij door te dringen met haar ongekende geduld, haar warmte en goede adviezen. Zo won ze langzaam mijn vertrouwen.

Wat ik heel bijzonder vind, is dat Eveline altijd voor me klaar stond. En dat terwijl ik natuurlijk niet de enige was die ze begeleidde. Soms had ik een zware dag en stuurde ik haar een berichtje of ze later op de dag misschien tijd had om kort te bellen. Ik hoefde nooit lang te wachten… Binnen 5 minuten ging mijn telefoon. Ze luisterde altijd aandachtig en kon vervolgens goed inschatten wat ik nodig had. Soms een opbeurende peptalk, maar soms ook het advies om een stapje terug te zetten. “Twee stapjes vooruit en één stapje terug”. 

Als coach vindt Eveline altijd een goede balans. Soms heb je een duwtje in de rug nodig. Soms heb je juist iemand nodig die je een beetje afremt als je te snel gaat. Eveline voelt goed aan hoe ze je het beste kan helpen, zodat je uiteindelijk verder komt. Ze gaf me het vertrouwen dat mijn energie weer terug zou komen. Vooral op de momenten dat ik er zelf iets minder in geloofde. Ik heb van haar geleerd dat ik beter naar mijn gevoel en lijf moet luisteren. Het lukt nu veel beter om mijn grenzen te voelen en te bewaken. Ik ben inmiddels hersteld van mijn burn-out en ben weer fulltime aan het werk. En… ik heb het weer naar mijn zin! Ik ben Eveline ontzettend dankbaar voor haar begeleiding.

Marieke

- Marieke

Voel je je altijd opgejaagd en oververmoeid en verlang je naar rust in je hoofd en in je dag?

Dan is mijn E-Book iets voor jou! In 5 stappen leer ik je om meer regie te nemen over je leven. Te herkennen welke prikkels je het meeste energie kosten en hoe je dit kunt omzetten en zo meer energie krijgt. 

Je gegevens worden vertrouwelijk verwerkt volgens mijn privacyverklaring.

Scroll naar boven